mandag 9. november 2009

Snuppas 5 års dag...Prøver ut Picasa og det er sååå mange GØYE muligheter jo :) Hun er super gla i rosa og lilla. Øverst til høyre henger julekjolen klar, fra Kappahl Vintage Stories, ho ELSKER den !

3 kommentarer:

 1. Hei...så koselig blogg du har! Og så fine bilder av vesla di ~ den kjolen skjønner jeg godt at hun ser fram til å bruke. Ser at du også har begynt å glede deg til jul; det begynner virkelig å nærme seg nå :) Håper du får en fin tirsdag!

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for kjempehyggelig kommentar!
  Må bare si deg en hemmelighet bak lyse bilder.... Dette har jeg også nettopp lært i blogglandia,- et sted hvor jeg også er rimelig ny:-) Men så at en av disse her inne brukte Photoshop. Der går man inn på image og curves og der kommer det en kurve fram, som man kan "dra" litt i og vips er det blitt noe lysere bilder. De siste bildene mine har jeg ikke fått gjort dette på, for jeg har bare hatt en demo-versjon av photoshop som har utgått.... Men prøv dette!

  Kari

  SvarSlett
 3. Hei Kari i Bolettes hus :) Takk for supert tips om Photoshop! Testa det ut før idag og det funker virkelig jo! Supert tips og nå blir alle bildene litt sånn småredigerte...hehe :)
  Klem Linda

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails