torsdag 12. november 2009

Gutterommet

Knipsa litt detaljer fra rommet til lillegutt :) Det blir desverre ikke brukt til så mye annet enn soving akkurat nå, men satser på at han får mere glede av det når han blir litt større. Da kan kanskje stua også få litt mere fred og pynteting trenger ikke bli slengt i gulvet hele tiden..... :) Gla i lyseblått, hvitt, brunt og beige på gutterom. Ellers har SIA masse fint til de små ! Ha en fin torsdagskveld alle sammen !
5 kommentarer:

 1. Så flott blogg du har....ser du har vært innom meg....Og så søte små du har!!

  Kos dere masse...VI BLOGGES =)

  Tone =9

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig kommentar. velkommen til bloggverden! Man blir hekta, og det varer en stund!!

  klem klem

  SvarSlett
 3. Så fint det er her hos deg! ♥ Helt min stil, både farger, blandingen av gammelt og nytt - ja stilen generelt! Koselig at de små skjønne også får litt plass i bloggen, synes det er kjempekjekt å følge hverdagslivet inni det fine huset:) Takk for fin hilsen hos meg, setter pris på det. Følger gjerne med deg videre! Klem Heidi

  SvarSlett
 4. heisann.
  Sinnsykt lekkert salongbord du har i headeren din.
  Den lille karusellen der var jo virkelig til å dåne av. Det fantes ikke slikt når poden min som nå er 12 var liten.

  SvarSlett
 5. Hei hei kjære deg og velkommen til denne bloggverden. Jeg er ikke dreven i dette jeg eller, så jeg tar en dag av gangen og lærer litt her og der,he,he. Koselig at du oppdaget meg. Det varmer. Du har et lekkert hus selv og jeg vil gjerne linke deg, hvis det er ok. Nydelig barn og mann også. GOD HELG. THERESE.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails