lørdag 12. mars 2011

Ommøblering og helg ♥


På en lat lørdagsmorgen etter laaang frokost med egg & bacon fant mor i huset endelig tid til å blogge litt. Blitt nedprioritert siste tiden da har vært mye annet å styre med. Men prøver å komme sterkere tilbake og tenkte kunne vise DENNE fine nye kosekroken som mannen i huset har fixa :) Kjempefornøyd med avlastningsbordet fra House Doctor som kom mye mere til sin rett her i denne stue-kroken :) 

Tidligere bokhylle havna på minstens rom så han kan ha utstilling av alle lekene sine ! Deilig å ha en stille krok til lesing og gode kaffepauser.Ønsker alle en strålende fin helg! Vi skal snart ta fart å reise på IKEA en tur hele gjengen. Finne nytt avlastn.bord til ganga samt litt rammer og lys. Greit med handling av småting og ikke minst svenske kjøttbollene til lunch når kidsa er med på lasset :))6 kommentarer:

 1. Kjempefine bilder av en koselig krok! Her kan du virkelig slappe av ;-)

  God helg!
  Klem Karina :)

  SvarSlett
 2. Herlig kosekrok, og mange lekre detaljer hos deg. Nydelig ! ♥

  Ønsker deg og dine en god og fin helg ! :)

  Klem Anette ♥

  SvarSlett
 3. Kjempefint:-))
  Håper dere hadde en fin tur til IKEA og god lørdagskveld
  Klem Linda:-)

  SvarSlett
 4. Dette så virkelig koselig ut!
  Håper dere koste dere på ikea!
  klem

  SvarSlett
 5. Så lekkert det ble! Kjempekoselig plass å nyte, både alene og med en i armkroken. ;)

  Ønsker deg en deilig helg! :)

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 6. Så herlig kosekrok ღ du har laget deg… Elsker bordet fra House Doctor, kjempefint, og så lunt og godt det så ut med skinnfellen… her kunne jeg godt å ligget å lest en bok, sovet eller blogget fra ;) Ønsker deg en fortsatt fin uke, og hvis du vil være med så har jeg en GIVEAWAY hos meg...
  Stor klem fra Mette

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails