fredag 4. desember 2009

Go helg ♥

Fredag og roen har senka seg på Terrassen ! Ungene er iseng og ser frem til rolig kveld med go mat & drikke Imorgen skal vi feire lillegutt sin første bursdag m gode venner ! Gleder oss


Ha en fin førjuls helg alle sammen! 

Stemningsbilde fra inngangen vår nå ikveld ! Snøen har begynt å minke...En liten SIA engel på salongbordet...

post signature

7 kommentarer:

 1. Så fint! Stemningsfullt! Håper dokke får ei fin feiring! Ha ei fin og fredfull adventshelg!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen til den lille!
  fine bilder, treet var kjempefint med lys på :)
  God helg!
  Kjersti

  SvarSlett
 3. Gratulerer lillegutt så masse med dagen!!!
  Stemningsfulle og koselige bilder hos deg!
  Ha en fortsatt fin helg!
  Klem Anita

  SvarSlett
 4. Gratulere med dagen til lille Prinsen din. Håper dere får en fantastisk dag. Nydelige bilder. Vakkert med jule lys på treet:-) Klem fra Fru Glitter.

  SvarSlett
 5. Gratulerer så masse med lillegutten. Den første bursdagen er en stor milepæl. Nå er tvillingene mine blitt 5mnd allerede, hvor ble de månedene av liksom? Samtidig som det føles ut som om de alltid har vært her sammen med oss også. Tipper du sitter med samme følelsen....et heeeelt ÅR? Det er når vi ser på barna våre vi ser hvor fort årene går. Eldstemann min skal begynnne på skolen til høsten, helt sprøtt!
  Så stemningsfulle bilder du tar. Likte kjempegodt treet ditt, et slikt et har jeg også kjempelyst på! Ha en flott søndag videre!

  SvarSlett
 6. Så koselige bilder! Snøen er helt borte her også, litt trist! Håper dere hadde en fin feiring, gratulerer til lillegutt;) klem fra silje.

  SvarSlett
 7. Hei Linda
  Så koselig at du ville være med i konkurransen min, og takk for koselig kommentar... Så koselig og stemningsfulle bilder du viser. Gratulere med lillegutten, ønsker dere en fantastisk søndag og advent. Klem fra Mette

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails