mandag 3. januar 2011

Godt NYTT År :)

Hatt en kjempefin jul med masse selskaper i heimen vår :) Familie og gode venner har sittet rundt spisebordet vårt og vi har hatt gode samtaler, deilig mat og drikke og ikke minst skapt masse fine minner :) Jula vår har også vært preget av sykdom....vannkopper....omgangssyke...forkjølelse og feber.....MEN...vi ser frem til Nytt År og mange flere friske dager :)) Ungene begynner å bli litt lei av snøen og vi ser alle frem mot VÅR og late dager i hagen....men...må nok smøre oss med litt tålmodighet:) Hverdagen kaller og jula er ryddet ut av Huset på Terrassen....deilig med litt ren palett i huset igjen som en kan friske opp med deilige farger i lyseblått, grått og brunt. Mannen kjøpte nettopp et knalltøft reinsdyr-skinn på Home & Cottage som ligger i sofaen, bilder kommer iløpet av uka :) Ha en strålende 1 uke i Januar alle sammen !!



post signature

7 kommentarer:

  1. Godt nyttår!!Så fine bilder av dere:)

    SvarSlett
  2. Godt nytt år - håper 2011 blir et flott år! :D

    SvarSlett
  3. Jeg vil også ha vår, og gjerne med en gang...men den lar vel vente på seg en mnd eller to til...så vi får skape litt vår inne mens vi venter....

    SvarSlett
  4. God kveld Linda ♥

    Så koselige bilder du viser av deg og barna, en fin familie. ♥

    Høres ut som om dere har hatt en kjempefin julehøytid med masse kos og glede. :)

    Tusen takk for gode ord, de setter jeg stor pris på. ♥ Et riktig godt nytt år ønskes deg og dine ! :)

    God klem fra Anette

    SvarSlett
  5. PS: Venter på våren her også, trenger en dose energi nå. ;)

    SvarSlett
  6. Hei, kom tilfeldigvis innom bloggen din da jeg søkte etter feriehus i Danmark. Kan jeg spørre hvem dere leide av, hørtes ut som et deilig sted.
    (flott blogg forresten:) mvh Lisbeth

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails